Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Taller RCP

Taller RCP
19Octubre, 2021
Taller RCP
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El dia 14 d’octubre els alumnes de Cures Auxiliars d’Infermeria (CAI) van assistir a un taller Reanimació CardioPulmonar (RCP) i Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) impartit pels infermers José Rodríguez i Joan Cruañes (formadors d’RCP i DEA). Els alumnes van poder practicar la valoració de la víctima, la tècnica RCP en adult i nens i la col·locació del DEA. A més, de practicar posar a la persona en Posició Lateral de Seguretat (PLS), fins que arriben els serveis sanitaris si aquesta continua inconscient però ja respira.

Recordar a tothom que el dissabte 16 d’octubre és el dia internacional de l’RCP. Per més informació podeu consultar la web del Consell Català de Ressuscitació.

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.