Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Daria Torta i Gemma Lluís, guardonades amb el Premi Manuel Sales i Ferré als millors treballs de recerca i investigació

Daria Torta i Gemma Lluís, guardonades amb el Premi Manuel Sales i Ferré als millors treballs de recerca i investigació
18Octubre, 2021
Daria Torta i Gemma Lluís, guardonades amb el Premi Manuel Sales i Ferré als millors treballs de recerca i investigació
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

L'Institut Ramon Berenguer IV rep dos dels guardons del Premi Manuel Sales i Ferré. El passat dissabte, 16 d’octubre de 2021, es va dur a terme l’acte de lliurament dels premis Manuel Sales i Ferré a treballs de recerca i investigació en la seva 3a edició. Al claustre de l’Ajuntament d’Ulldecona i amb restriccions d’aforament per les mesures de protecció contra la COVID19, l’acte va comptar amb la presència de les premiades, dels tutors dels TR, de les seves famílies, dels membres del jurat i del director adjunt als Serveis Territorials d'Educació a les Terres de l'Ebre, Marià Cano.

En aquesta edició el veredicte del jurat va ser el següent:

Premi MSF de Sociologia al treball “Una motxilla plena de sentiments” de l’alumna Daria Torta Cid. El tutor de la investigació ha estat Lluís Montull.

Premi MSF Terres de l’Ebre al treball “Creació de sistemes dunars fixats amb vegetació al Delta de l'Ebre” de l’alumna Gemma Lluís Porres. La tutora de la investigació ha estat Lara Sancho.

En els seus parlaments, Daria i Gemma van exposar les idees principals dels treballs de Recerca i el seu procés d’elaboració. El director, Ricard Reverter, i l’alcaldessa, Núria Ventura, van glossar la figura de l’eminent sociòleg Sales i Ferré i van encoratjar els alumnes a seguir treballant en els seus camps d’estudi pel progrés social fonamentat en la investigació rigorosa i la recerca contínua.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.