Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

I TROBADA GRUPS DEMD (de memòria històrica)

I TROBADA GRUPS DEMD (de memòria històrica)
6Octubre, 2021
I TROBADA GRUPS DEMD (de memòria històrica)
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El passat 2 d'octubre  es va celebrar la primera trobada dels grups DEMD de Catalunya a Corbera d'Ebre. Es tracta de col·lectius de docents que treballen i impulsen la memòria històrica als centres educatius.

Durant el matí es va visitar la Cota 402, lloc de comandament de la 35a Divisió republicana; el Centre d'interpretació 115 dies i el Poble Vell.

A la tarda, a l'Església del Poble Vell, es va presentar el projecte Sanitat a la Batalla de l'Ebre elaborat per DEMD-Ebre i Comebe; l'experiència didàctica Recuperem junts la memòria de la Terra Alta treballada a l'I-E Mare de Déu del Portal de Batea; i per acabar la jornada, l'investigador Felip Puig va pronunciar la conferència Els soldats oblidats de Gratallops.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.