Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

CAFÈ CIENTÍFIC

CAFÈ CIENTÍFIC
31Octubre, 2017
CAFÈ CIENTÍFIC
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Amb motiu de la 22a Setmana de la Ciència, que tindrà lloc del 10 al 19 de novembre, hem preparat una nova edició de CAFÈ CIENTÍFIC. El científic convidat aquest any és Andreu Escrivà, Ambientòleg i Doctor en Biodiversitat. El nostre cafè es dirà: "Encara no és tard. Claus per a entendre i aturar el canvi climàtic". US HI ESPEREM!

En aquesta nova edició de la Setmana de la Ciència, el fil conductor  és el turisme sostenible, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, promogut per Nacions Unides, que aspira a sensibilitzar els responsables de prendre decisions i el públic en general de la contribució del turisme sostenible al desenvolupament.

L’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament posa èmfasi en el paper del turisme en cinc àmbits clau: 1) creixement econòmic inclusiu i sostenible; 2) inclusió social, ocupació i reducció de la pobresa; 3) ús eficient dels recursos, protecció ambiental i canvi climàtic; 4) valors culturals, diversitat i patrimoni; i 5) la comprensió mútua, pau i seguretat

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.