Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

CERTIFICAT OFICIAL DELF SCOLAIRE 2020

CERTIFICAT OFICIAL DELF SCOLAIRE 2020
27Maig, 2021
CERTIFICAT OFICIAL DELF SCOLAIRE 2020
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El nostre alumnat acredita les proves oficials de llengua francesa (A2, B1, B2) que expedeix el Ministeri d'Educació Nacional de França i que s'implanta a  Catalunya en el marc d'un conveni signat entre la Conselleria d'Educació i el Servei Cultural de l'Ambaixada de França a Barcelona. Per certificar, l'alumnat ha de superar una prova oral i una escrita que avaluen les quatre competències de comunicació en francès: comprensió i expressió escrita i oral. El certificat els acredita en les competències que es corresponen amb el Marc Europeu Comú de referència de les Llengües.

Us deixem unes imatges del lliurament dels diplomes.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació!

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.