Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Guess who? L'alumnat de 2n d'ESO creen i descriuen personatges en anglès.

Guess who? L'alumnat de 2n d'ESO creen i descriuen personatges en anglès.
17Maig, 2021
Guess who? L'alumnat de 2n d'ESO creen i descriuen personatges en anglès.
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Dins del programa GEP (Grup Experimental pel Plurilingüisme) que es desenvolupa al nostre centre i a la matèria d' Educació Visual i Plàstica a 2n d’ESO hem treballat la següent activitat:

Els alumnes han treballat el retrat i per posar-ho en pràctica han dibuixat el rostre d'un personatge seguint les pautes de proporció donades pel professor. El repte consisteix en dibuixar el retrat d'un personatge a partir d'unes característiques facials en anglès agafades a sorts d'uns sobres sorpresa. L'alumnat ha de dibuixar, pintar i posar nom al seu personatge així com fer una descripció en anglès que reuneixi les seves característiques físiques i alguns trets biogràfics inventats.

Finalment a partir de la lectura  d'aquestes descripcions intentarem endevinar de quin personatge es tracta, com al joc "Qui és qui?" us atreviu a jugar?

Intenteu endevinar de quin personatge es tracta al nostre GEP corner del centre.

Guess who?

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació!

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.