Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Memòries d'una guerra

Memòries d'una guerra
12Maig, 2021
Memòries d'una guerra
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Memòries d’una guerra és el títol escollit per al projecte realitzat per l’alumnat de 1r de batxillerat  de ciències socials i humanitats, des de la matèria d’Història del món Contemporani, on han treballat la II Guerra Mundial des de la visió de diferents personatges reals i ficticis que van viure la guerra.

Els personatges i el suport (diari i cartes) amb el qual han explicat la història viscuda han estat escollits  per l’alumnat tenint en compte diferents ideologies, històries, punts de vista i visions del conflicte esdevingut entre 1939-1945.

Entre aquests trobem a  Adolf Hitler; Iósif Stalin; Iriel, una dona homosexual i jueva; Howard Bender, un supervivent de Pearl Harbor; Hideki Tājō, general japonès durant la Guerra i Joe Evans, un soldat americà.  Aquests fan un recorregut, des de la seva visió, pel conflicte bèl.lic, que coneixem com a II Guerra Mundial.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació!

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.