Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

LET’S BE SHERLOCK…

LET’S BE SHERLOCK…
6Abril, 2021
LET’S BE SHERLOCK…
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Compartim ara les activitats que ens han deixat l'alumnat de 3r i 4t d'ESO i 1r i 2n de Batxillerat en aquesta ENGLISH CULTURE WEEK AT RBIV 2020-21

3er i 4rt ESO

L’alumnat ha treballat 3 activitats diferents. 

En primer lloc han fet unes lupes (magnifying glass) amb algunes de les frases més cèl.lebres de Sherlock Holmes ja que aquesta és una de les seves icones més representatives.

Després han treballat la resolució de pistes i deduccions mitjançant mapes i direccions pels carrers de  Londres, i com no de Baker street!

Finalment han creat una ‘Black story’ on els lectors han de resoldre un misteri en el que el final és sempre sorprenent! Per fer-ho han creat uns codis QR amb el link a la Black story. d’aquesta manera les històries són accesibles a tots aquells que vulguin escanejar els codis amb el seu mòbil!

 

1er Batxillerat

 

L’alumnat ha treballat en grups i  creat uns riddles ( endevinalles) que podeu trobar i intentar resoldre al següent padlet:

https://padlet.com/mrever32/dt1xq6bgwoppq65e

 

2n Batxillerat

Hem estudiat el llegat de Sherlock Holmes per tot Londres. Els alumnes han visionat un vídeo sobre differents landmarks relacionats amb el personatge d’Arthur Conan Doyle i després han fet uns exercicis de comprensió oral sobre el contingut del vídeo.

Després han hagut de resoldre uns riddles, deixant entreveure que alguns d’ells tenen grans dots com a detectius!

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.