Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Setmana de la Ciència

Setmana de la Ciència
31Octubre, 2017
Setmana de la Ciència
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Durant el mes de novembre es celebra a Catalunya la Setmana de la Ciència. El fil conductor de l’edició d’enguany és el turisme sostenible, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, promogut per Nacions Unides, que aspira a sensibilitzar els responsables de prendre decisions i el  públic  en  general  de la  contribució  del turisme sostenible al desenvolupament...

Per poder veure el programa complet d'activitat per a la Setmana de la ciència -> http://blocs.xtec.cat/biogeobloc/files/2017/10/SC17-Programa-i-bases.pdf

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.