Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

DONES

DONES
18Novembre, 2020
DONES
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Amb el títol DONES volem omplir la nostra pàgina web d'històries femenines. Començarem aquesta secció amb una dona que el 19 d'abril de 1967 va gravar el seu nom a la història en córrer a la Marató de Boston, Kathrine Switzer. Aquesta era una prova exclusivament per a homes. Va creuar la línia de sortida amb el dorsal 261 com si fos un corredor més. Un dels jutges, a la meitat de la cursa, se n'adonà i saltà darrera d'ella per detenir-la, però el seu entrenador i el seu promès li ho van impedir. En una època marcada per la misogínia i el sexisme en l'esport, Switzer va creuar la meta en 4 hores i vint minuts amb els peus sagnants a causa de les ampolles. Fou així com esdevingué símbol del feminisme i de la lluita per la igualtat de les dones en l'esport.

Llegiu la notícia a:

https://www.elpais.com.uy/mundo/kathrine-switzer-mujer-logro-correr-maraton-paso-icono-mundial.html

Xavi Matheu. Departament d'Educació Física

 

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.