Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

La Coeducació al Berenguer

La Coeducació al Berenguer
6Novembre, 2020
La Coeducació al Berenguer
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Enjaguem la comissió de coeducació a l'Institut Ramon Berenguer IV per a continuar treballant de manera coordinada la coeducació al nostre centre.

Volem que el nostre centre sigui un espai ric, estable i segur i que els nostres joves siguin persones lliures d'estereotips sexistes, creiem en una educació basada en la igualtat de gènere i els drets humans i educar en la prevenció de totes les violències masclistes.

La comissió pretén treballar des de les tutories i de manera transversal a totes les matèries del currículum l'educació afectiva i sexual basada en els principis dels drets humans, avançar cap a un model inclusiu del sistema educatiu, contribuir a la millora social i impulsar, incorporar i visivilitzar el treball per a la coeducació i la perspectiva de gènere. 

Per a començar l'alumnat pot trobar al nou racó de la coeducació  informació facilitada per la coordinació de Joventut a les Terres de l'Ebre com campanyes de prevenció de les violències masclistes i a més telèfons d'interès vinculats a l'atenció de dones i homes, envers les qüestions: 

  • SAHTE (Jove): Servei d'Atenció a Joves que han exercit, exerceixen o creuen que poden arribar a exercir violència de gènere en les seves relacions afectives.
  • SAI: Servei d'Atenció Integral a persones del col·lectiu lgtbiq+ o ciutadania que es vulgui informar respeccte qüestions d'orientació sexual i gènere. A la web teniu les dades de contacte: https://www.amposta.cat/ca/n3/la-ciutat/atencio-persones/xarxa-sai-servei-atencio-integral-lgtbi
  • Oficina Jove del Montsià: es tracten totes les àrees vinculades als/les joves: habitatge, treball, i també gènere, violències, salut sexual...
  • Un document on consten les dades dels serveis d'atenció a les dones que han patit algun tipus de violència masclista (SIAD, SIE, Institut Català de les Dones...)

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.