Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

L'Institut Ramon Berenguer IV participa en l'acte de cloenda del debat "Ara és demà"

L'Institut Ramon Berenguer IV participa en l'acte de cloenda del debat "Ara és demà"
14Septembre, 2017
L'Institut Ramon Berenguer IV participa en l'acte de cloenda del debat "Ara és demà"
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El 13 de setembre s'ha clausurat el debat Ara és demà sobre el futur de l’educació a Catalunya, que es va desenvolupar al llarg del curs 2016-2017, amb un acte institucional al Palau de la Generalitat presidit per la consellera d’Ensenyament.

En aquest acte, Salvador Carrasco, Dolors Queralt i Coral Regí, que havien fet aportacions al debat des dels seus àmbits professionals i personals respectius, van explicar l'experiència. Després el secretari de Transparència i Govern Obert, Jordi Foz, va resumir la col·laboració en l'organització i desenvolupament del procés participatiu. El president del Consell Escolar de Catalunya, Lluís Font, va presentar algunes de les propostes més significatives del document aprovat pel Ple del Consell. Finalment, la consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, va agrair la participació de la comunitat educativa en aquest ampli debat i va expressar el compromís del Departament d'Ensenyament d'estudiar i valorar les propostes. 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació!

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.