Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

El Parc Científic de la UB premia Kilian Gil Royo pel seu Treball de Recerca "La genètica lligada a l'evolució de l'ésser humà"

El Parc Científic de la UB  premia Kilian Gil Royo pel seu Treball de Recerca "La genètica lligada a l'evolució de l'ésser humà"
27Maig, 2020
El Parc Científic de la UB premia Kilian Gil Royo pel seu Treball de Recerca "La genètica lligada a l'evolució de l'ésser humà"
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Aquest matí a les 10 h ha tingut lloc de forma telemàtica l'acte de lliurament de premis del programa BATX2LAB del Parc Científic de Barcelona.

L'estudiant de 2n de Batxillerat Kilian Gil Royo ha estat un dels tres guanyadors dels premis que ofereix el programa entre els seus participants. El seu treball La genètica lligada a l'evolució de l'ésser humà ha comptat amb l'assessorament de l'investigador i doctorand Luis Daniel Toribio per a la part pràctica del treball, que ha tingut lloc als laboratoris de l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona. El professor tutor del Treball de Recerca és el professor de Biologia Vicent Ramiro de Molina.

L'acte ha estat conduït per la directora del Parc Científic de Barcelona, Maria Terrades. Hi ha participat el professor de la Universitat de Barcelona Josep Maria Fernández Novell, jurat del premi. També ha hagut un monòleg científic d'Oriol Marimon, de Big Van Ciència. 

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.