Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Coneixem el Batxillerat d'Arts

Coneixem el Batxillerat d'Arts
27Maig, 2020
Coneixem el Batxillerat d'Arts
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Al Ramon Berenguer oferim des de fa vint-tres anys el Batxillerat d'arts, en la seva via d'arts plàstiques, disseny i imatge.

La via d’arts plàstiques, disseny i imatge s’adreça a tot l’alumnat interessat en les arts plàstiques, les arts visuals o el disseny, al qual ofereix estudis destinats a l’afinament de la sensibilitat, la formació de criteri estètic i l’ensenyament de les destreses necessàries per a la realització efectiva d’obres d’art i de disseny destinat a obrir pas als estudis superiors relacionats amb la imatge, les arts, la cultura i el disseny entre altres.

En aquest vídeo animat el Departament de Visual i Plàstica ens presenta la modalitat del Batxillerat Artísitc.

Recordem que el període de preinscripció és del 27 de maig al 3 de juny i el període de matrícula de Batxillerat del 8 al 14 de juliol.

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.