Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

El planeta reciclat i el monstre de les escombraries

El planeta reciclat i el monstre de les escombraries
16Maig, 2020
El planeta reciclat i el monstre de les escombraries
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Durant aquests dies de confinament, els alumnes de 1r d'ESO han realitzat una tasca interdisciplinar entre les matèries de Biologia i Geologia amb la professora Jahel Tomàs i Visual i Plàstica amb els professors Francesc Escriche i Maria José Beltri. Els objectius han estat conèixer la composició de la bossa d'escombraries de casa, primer pas per a la prevenció i construir una figura tridimensional a ple volum amb les deixalles, reciclant i donant un altre ús a aquests residus. 

Durant la realització, els alumnes s'han conscienciat de la quantitat i tipus de residus que generem a casa nostra dia a dia i a quin lloc s'han de dipositar correctament, i han dissenyat i construït un "Monstre de les escombraries" amb els residus investigats.

El resultat obtingut ha estat molt positiu i per a que ho pugueu comprovar vosaltres mateixos aquí us deixem un tastet:

1r ESO A: Anna Bayarri, Sandra Cerrada, Biel Gispert, Jan Grau, Maria Reverté, Íker Romero, Lluc Sarra, Pau Tomàs.

1r ESO B: Alícia Martorell, Gemma Montoya.

1r ESO C: Isaac Artells, Denai Barrera, Enric Gisbert, Aya Kmichou, Denis Soare.

1r ESO D: Aleix Fibla, Robert Llaveria, Àlex Lluis, Àlex Palacsi.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.