Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

L'Institut Ramon Berenguer IV, guardonat amb dos Premis de Recerca Jove 2020

L'Institut Ramon Berenguer IV, guardonat amb dos Premis de Recerca Jove 2020
11Maig, 2020
L'Institut Ramon Berenguer IV, guardonat amb dos Premis de Recerca Jove 2020
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Un any més l'Institut Ramon Berenguer IV ha estat guardonat amb dos dels setanta-vuit Premis de Recerca Jove de Catalunya que concedeix la Generalitat. L'alumna Esther García Romanillos ha estat una de les afortunades, autora de la recerca "El despertar de la dona en la literatura catalana". Ha dirigit el treball de recerca del professor del Departament de Llengua Catalana i Literatura, Oleguer Arques.

Per la seva trajectòria en investigació i en recerca; i la seva aposta per fomentar l'esperit crític dels joves, el jurat ha adjudicat un premi a la pròpia institució de l'Institut Ramon Berenguer IV.

Els premis els convoca l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), adscrita al departament de Coneixement de la Generalitat.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.