Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

El Batxillerat d'Arts en confinament

El Batxillerat d'Arts en confinament
5Maig, 2020
El Batxillerat d'Arts en confinament
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

L'alumnat de primer i segon del batxillerat d'arts també continua amb el currículum i la recta final del curs a casa amb les matèries més pràctiques del batxillerat, creant i dissenyant embalatges de productes i objectes de consum a la matèria de disseny i practicant les seves destreses tècniques i creativitat a la matèria de dibuix artístic amb els professors Pepi Balcells i Francesc Escriche. Aquestes són algunes de les creacions del nostre alumnat durant aquests dies, enhorabona per la feina feta! Les obres són de les alumnes Eulàlia Tort, Júlia Salvadó, Ona Esquerré, Patrícia Moza i Júlia Curto.

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.