Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Treballem el volum a casa amb el kirigami

Treballem el volum a casa amb el kirigami
5Maig, 2020
Treballem el volum a casa amb el kirigami
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El paper no és només un suport físic sobre el que dibuixar, sinó que és també un material sobre el que podem intervenir per a construir volums, geometries, arquitectures i paisatges. La tècnica treballada a primer del Batxillerat d'Arts a Volum amb la professora Maria Llàtser, s’anomena kirigami i és un procediment vinculat ancestralment a la cultura oriental. Aquesta tècnica es remunta pràcticament a la mateixa època de la invenció del paper, fa ja més de dos mil anys.

La tècnica del kirigami (en japonés kiru significa tallar i kami, paper) es basa en un treball de tallat i doblegat sobre un únic plec de paper. El kirigami permet crear mons tridimensionals partint exclusivament del full pla. No necessita més ferramentes que el cutter i les nostres mans. Els exercicis són dels alumnes Eros Ramos, Marta Pons i Laura Pascual.

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.