Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Sant Jordi a la recerca de Numen

Sant Jordi a la recerca de Numen
12Maig, 2020
Sant Jordi a la recerca de Numen
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Tot intentant minimitzar les activitats que ens hem perdut per la pandèmia, us proposem una adaptació de la gimcana A la recerca de Numen.  Serà una activitat virtual, però mantindrà el treball en equips de 4 alumnes i  les mateixes proves previstes, amb les mínimes modificacions.

Us presentem Sant Jordi a la recerca de Numen, una gimcana confinada però gairebé tan ambiciosa com la seva precedent, que no ens donarà problemes de desplaçaments ni d’aglomeracions i tot i així serà creativa, participativa, literària i innovadora. Seguirà adreçada a tot l’alumnat de 4t d’ESO de les Terres de l’Ebre, i mantindrà el concurs final i els premis als equips que presentin els millors treballs de cada categoria. 

Animeu-vos a participar-hi, la literatura i la il·lusió ens ajudaran a combatre el confinament. 

Mireu les creacions dels nostres alumnes de 4t d'ESO, a twitter i instagram!  

 

https://twitter.com/mariiaapm/status/1255558567416954883?s=12

https://twitter.com/vicime1/status/1255413120023093255?s=12

 

 

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.