Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

21 de març Dia Mundial de la poesia

21 de març Dia Mundial de la poesia
22Març, 2020
21 de març Dia Mundial de la poesia
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

L'alumnat de 2n d'ESO, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, han estat treballant l'art des del confinament, versos de dones poetes que hem penjat en aquest padlet.

Mireu-los en aquest enllaç que ens ha passat la professora de Llengua Castellana i Literatura, Teresa Aliaga.  https://padlet.com/tac181269/6e7zidhlna2h

El Día Mundial de la Poesia, celebrat cada any el 21 de març, commemora una de les formes més preuades de l'expressió i identitat de la humanitat. La poesia ens permet compartir valors i esdevé un potent catalitzador del diàleg i la pau. 

La UNESCO adoptà per primera volta el 21 de març com a Dia Mundial de la Poesia durant la seva 30a. Conferència General de París el 1999, amb la finalitat de donar suport a la diversitat lingüística a través de l'expressió poètica i visibilitzar aquelles llengües que es troben en perill.  

Aquesta és una ocasió per promoure entre el nostre alumnat la lectura, l'escriptura i l'amor per la poesia. #quedatacasa

 

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.