Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Dia de la Poesia Catalana a Internet: 17 de març

Dia de la Poesia Catalana a Internet: 17 de març
22Març, 2020
Dia de la Poesia Catalana a Internet: 17 de març
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El nostre alumnat de 2n d'ESO C omple la xarxa de versos catalans. El Dia de la Poesia Catalana a Internet troba espai en la web de l'Institut Ramon Berenguer IV. Des de l'any 2011, el 17 de març es fa una crida a emplenar la xarxa de versos catalans: celebrem el Dia de la poesia catalana a internet s'ha convertit en una iniciativa col·laborativa que vol fer visible a la xarxa la qualitat i la vitalitat de la poesia en català, i mostrar com n'és de valorada i estimada pel nostre alumnat. 

L'alumnat de 2n d'ESO ha etiquetat les seves creacions a Twitter, Instagram amb  #poesiacatalana, i a Facebook.

L'alumnat que ha col·laborat és: Pau Cabrera, Nahia Gómez Sallent, Sandra Sapiña, Chaymae Salhi, Bianca Lefter, Nerea Favá Bové, Ian Quesada Gilabert, Èric Martí Sabaté, Carmen Casais, Ariana Cerdà, Juan Guachamín, Idoia Mas i Elisabet Balagué Fernández; i la seva tutora Alícia Sorli Esbri.

Feu una ullada a les seves creacions! Són ben boniques! Versos i poemes de dona que havíem d'exposar al centre el dia 21 de març, dia mundial de la poesia amb la mirada del dia de la dona. Les circumstàncies actuals són ben diferents. Però a l'Institut Ramon Berenguer IV continuem. Veieu com la cultura no s'atura. #quedatacasa

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.