Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Educant en justícia igualitària

Educant en justícia igualitària
17Novembre, 2019
Educant en justícia igualitària
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

L'Institut Ramon Berenguer IV se suma al projecte "Educant en justícia igualitària". Dissenyat i dirigit per l'Associació de Dones Jutgesses d'Espanya pretén sensibilitzar els joves en els valors de la igualtat i la no discriminació en tots els àmbits de la vida. "Educant en justícia igualitària" s'aborda des d'un punt de vista multidisciplinari, tractant el sentit de la justícia i l'acostament a les diferents varietats de discriminacions i violències de gènere, micromasclismes, estereotips sexuals, coresponsabilitat domèstica i bretxes de gènere.

Divendres 15 de novembre, l'alumnat de 1r de Batxillerat va participar de la ponència impartida per un equip format per la jutgessa degana dels Jutjats d'Amposta, Sonia Nuez Rivera, una fiscal, una lletrada de l'Administració de Justícia, una forense, una gestora processal especialista en violència de gènere, dos advocats, un procurador, una mossa d'esquadra i una tècnica de l'Oficina d'Atenció a la Víctima.

El projecte té dissenyades dos fases més: visites guiades als Jutjats d'Amposta. Alumnat de 1r de Batxillerat realitzarà  un treball igualitari sobre una violència de gènere específica i prepararà un judici amb mirada de gènere que serà escenificat en el Jutjat.

http://www.mujeresjuezas.es/

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.