Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Dos alumnes de l'Institut Ramon Berenguer IV guardonats amb els Premis Extraordinaris de Batxillerat

Dos alumnes de l'Institut Ramon Berenguer IV guardonats amb els Premis Extraordinaris de Batxillerat
31Octubre, 2019
Dos alumnes de l'Institut Ramon Berenguer IV guardonats amb els Premis Extraordinaris de Batxillerat
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Manel Garcia i Joel Reverter, alumnes de l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta, han estat guardonats amb els Premis Extraordinaris de Batxillerat del curs 2018-19. Aquests premis reconeixen l’excel·lència i talent dels estudiants que van superar segon de batxillerat el curs passat amb les millors qualificacions de Catalunya. 

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha lliurat els premis en un acte al Palau Reial de Pedralbes. Dels 43 alumnes guardonats -26 noies i 17 nois-, un total de 26 alumnes cursaven el passat curs el batxillerat de l’àmbit científic-tecnològic i 17 de l’humanístic social. A l'acte va assistir-hi la directora general de currículum del Departament de Currículum, Maite Aymerich.

Per accedir a les proves els alumnes han d’haver cursat i superat els dos cursos de batxillerat amb una qualificació mitjana de tot el batxillerat igual o superior a 8,75. En l’edició d’enguany s’hi van presentat a examen un total de 694 alumnes per a les tres modalitats a concurs -la modalitat d’humanitats i ciències socials, la de ciències i tecnologia, i la d’arts-, fet que suposa 50 alumnes més que l’edició anterior.

Les proves per optar als Premis Extraordinaris de Batxillerat s’estructuren en tres parts. La primera consisteix en un comentari crític sobre un tema d’interès general de la realitat social, històrica o cultural. En la segona l’alumne ha d’exposar el propi punt de vista sobre un tema en la primera llengua estrangera cursada per l’alumne en el batxillerat. I en la darrera prova cal respondre qüestions proposades sobre la matèria de modalitat que ha triat l’alumne en fer la inscripció, en funció de la modalitat de batxillerat cursada.

FONT: ebredigital  https://ebredigital.cat/2019/10/30/dos-alumnes-de-lins-berenguer-iv-damposta-distingits-amb-els-premis-extraordinaris-de-batxillerat/

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.