Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Conferència-espectacle "Transmissions"

Conferència-espectacle "Transmissions"
12Octubre, 2019
Conferència-espectacle "Transmissions"
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Els alumnes del Batxillerat d´Arts i de l´optativa d' Educació Visual i Plàstica visiten la conferència- espectacle Transmissions de  Guille Vidal-Ribas i Toni Casado a la Lira Ampostina dins del la 5º edició del festival de teatre i circ d´Amposta, FESTICAM.

Transmissions és una conferència-espectacle que combina música, vídeo, fotografia, paraula i moviment en viu per comprendre les danses urbanes en totes les seves dimensions: on, quan i per què es van generar aquestes formes d’expressió? Com es continuen desenvolupant avui
dia?. Transmissions ofereix l’oportunitat de submergir-se en el context original de les danses urbanes per comprendre el seu present i fer visible el seu potencial com a eina de regeneració social, política i artística.

Francesc Escriche

Teniu més informació a https://www.amposta.cat/activitat.asp?id=9749&i=ca

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.