Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

DISTINCIONS PAU 2019

DISTINCIONS PAU 2019
25Juliol, 2019
DISTINCIONS PAU 2019
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

 

Els estudiants de l’Institut Ramon Berenguer IV Amàlia Fosch Tena i Joel Reverter Lainez han estat distingits en la convocatòria de les Proves d'Accés a la Universitat 2019. L'acte va tenir lloc divendres 19 de juliol a les 17h a l'Auditori a Barcelona.  L’acte fou presidit pel M. Hble. Sr. Joaquim Torra i Pla, president de la Generalitat de Catalunya, a qui acompanyaven representants d'Universitats i Recerca i la consellera d'Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacon. En l’acte es van lliurar els diplomes als estudiants que es van examinar de la Prova d’Accés a la Universitat l’any 2019 i que van obtenir una nota igual o superior a 9, a la fase general.

Des de l'any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les distincions PAU per reconèixer públicament l'esforç dels/de les estudiants, així com la seva bona preparació en la realització de les proves d'accés a la universitat (PAU). Es concedeix la Distinció PAU a l'alumnat de Catalunya que en la convocatòria ordinària de juny ha obtingut una qualificació igual o superior a 9 punts, en la fase general de les proves d'accés a la universitat.

Enhorabona als dos i a les seves famílies!

 

 

http://universitatsirecerca.gencat.cat/ca/01_secretaria_duniversitats_i_recerca/premis_i_reconeixements/distincions_pau/

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.