Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Lliurament de diplomes als alumnes de l’Aula Oberta

Lliurament de diplomes als alumnes de l’Aula Oberta
12Juny, 2017
Lliurament de diplomes als alumnes de l’Aula Oberta
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El passat divendres 9 de juny,  a la saló de plens de l’Ajuntament d’Amposta, i com és habitual per aquestes dates des del curs 2007- 2008, els alumnes de l’Aula Oberta del nostre institut varen rebre el diploma que certifica l’aprofitament de les pràctiques laborals que han estat realitzant des del mes d’octubre.

La senyora Inés Martí, regidora d’ensenyament i cultura, els dirigí unes paraules d'agraïment per les tasques realitzades i destacà que tant el comportament com el rendiment han estat valorats molt positivament pels encarregats del seguiment de les pràctiques. A l'acte també comparegueren l'alcalde de la localitat, el senyor Adam Tomàs i uns quants regidors de l'ajuntament. A més, els alumnes van estar acompanyats per la directora del nostre institut, la  tutora de l'Aula Oberta i el professor d'educació física.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.