Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

ENS POSEM A PROVA AMB DOS CONCURSOS SOBRE "EL QUIXOT" I LA LLENGUA CASTELLANA

ENS POSEM A PROVA AMB DOS CONCURSOS SOBRE "EL QUIXOT" I LA LLENGUA CASTELLANA
27Abril, 2019
ENS POSEM A PROVA AMB DOS CONCURSOS SOBRE "EL QUIXOT" I LA LLENGUA CASTELLANA
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Més d’un centenar d’alumnes de segon de batxillerat han comprovat aquesta setmana com de preparats estan per superar els exàmens de literatura castellana i de llengua i literatura castellana de la Selectivitat. Per posar-los a prova, els responsables del grau de Llengua i Literatura Hispàniques de la URV han organitzat per primera vegada dos concursos: un sobre El Quixot, que s’ha fet aquest matí, i un altre sobre llengua, que es farà demà. Els que avui han respost més preguntes correctament sobre l’obra de Cervantes han estat Cai Jiayuan, de l’INS Ramon Barbat i Miracle de Vila-seca, amb un 83% de respostes encertades ; Maria Ruiz Ortí, de l’INS Ramon Berenguer IV d’Amposta, en segon lloc, i Guillem Trilla Vilà, de l’INS Martí l’Humà de Montblanc, en tercer lloc, tots dos amb el 73% de respostes encertades.

Els dos concursos se sumen a la iniciativa de la lectura multilingüe del Quixot, que enguany compleix cinc anys amb èxit de convocatòria. 40 estudiants de 7 centres de secundària, i també universitaris, especialment procedents d’altres països, llegeixen durant dues hores el primer capítol de la novel·la tres dies després de l’aniversari de la mort de Miguel de Cervantes. Es tracta d’una “celebració de la cultura i el multiculturalisme”, ha explicat María Herrera, professora del Departament de Filologies Romàniques, durant la presentació.

FONT: Diari Digital de la Universitat Rovira i Virgili  URVACTIV@

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.