Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

LES VI JORNADES LITERÀRIES HOMENATGEN FEDERICO GARCÍA LORCA

LES VI JORNADES LITERÀRIES HOMENATGEN FEDERICO GARCÍA LORCA
27Abril, 2019
LES VI JORNADES LITERÀRIES HOMENATGEN FEDERICO GARCÍA LORCA
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El dimecres 10 d'abril, les VI Jornades Literàries portaren a escena el taller "Matinal Lorquiana", interpretat per l'Associació Cultural Lorquianes. El taller recreà la música i la poesia, el llenguatge del dolor i de l'amor a través de les paraules i obra del poeta Federico García Lorca. 

Dinamitzà el taller l’actriu Fuensanta López, responsable del procés de preparació de les actrius, entre les quals es troben alumnes i ex-alumnes del nostre Institut. La força escènica de Lorquianes va reviure en l’alumnat la profunda passió per la paraula i la vida que sentia Lorca.

L’Institut Ramon Berenguer IV situa, com sempre, la cultura i les arts al centre dels seus projectes.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.