Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

UN PASSEIG PER TÀRRACO

UN PASSEIG PER TÀRRACO
10Abril, 2019
UN PASSEIG PER TÀRRACO
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El passat dia 2 i 3 d’abril, el departament de Ciències Socials, va organitzar una sortida amb l’alumnat de 1r d’ESO a Tàrraco Romana.  

L’alumnat acompanyat, per professorat del departament, va visitar el museu arqueològic de Tarragona (situat provisionalment al port) on van observar diferents escultures, peces de ceràmica, mosaics,... de l’època, mentre el guia ens endinsava en el món romà.

Posteriorment ens vam traslladar a l’amfiteatre, on van poder gaudir d’una de les edificacions romanes que forma part del conjunt arqueològic de Tàrraco.

En arribar a les aules, hem estat i estem  treballant el tema de Roma a partir de tot el que vam observar i escoltar a  la sortida.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.