Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

L’Institut Ramon Berenguer IV és convidat a l’Acte de commemoració del X Aniversari de l’IOC

L’Institut Ramon Berenguer IV és convidat a l’Acte de commemoració del X Aniversari de l’IOC
9Juny, 2017
L’Institut Ramon Berenguer IV és convidat a l’Acte de commemoració del X Aniversari de l’IOC
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El passat 24 d’abril es va celebrar al Palau de la Generalitat l’Acte commemoratiu del X Aniversari de l’IOC. L’Institut Ramon Berenguer IV hi assistí com a centre col·laborador des del curs 2008-2009.          

L’Acte fou presidit per l’Honorable Consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruíz, que va posar de manifest la importància de l’IOC en la formació al llarg de la vida. L’IOC ha permès recuperar per a l’estudi a persones que en el seu moment no van aconseguir finalitzar el seu itinerari formatiu ordinari i també titular a moltes persones que així han trobat una nova possibilitat de continuar formant-se, inserir-se laboralment i en molts casos acreditar la formació d’allò en què ja estaven treballant.

L’Institut Ramon Berenguer IV ofereix, des del curs 2008-09, els estudis de Batxillerat i del curs de preparació a les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior (PACFGS) i, des del curs 2012-13, el Curs d’Accés als Superiors (CAS). El coordinador de l’IOC és Enric Falcó López, professor del Departament de Ciències.

Des del curs 2008-09, s’han matriculat 201 alumnes a Batxillerat, dels quals han aconseguit el títol 71. Del curs PACFGS s’han matriculat 297, dels quals 92 han acreditat. Del CAS s’han matriculat 37 alumnes, dels quals 14 han obtingut el certificat de l’accés.

L’IOC utilitza un model pedagògic que es basa en l’activitat a la xarxa. Els principis són la flexibilitat didàctica, l’ adaptabilitat tecnològica. L’estudiant crea al seu voltant tot un context que en facilita l’ajuda i la motivació. L'ensenyament a distància permet als estudiants continuar formant-se o reincorporar-se a l'estudi sense haver d'assistir presencialment a cap centre, en l'horari i el ritme de treball més adequat per a cada persona. De fet, el 69% de l’alumnat matriculat treballa.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.