Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

El Ramon Berenguer IV celebra les VI Jornades Literàries

El Ramon Berenguer IV celebra les VI Jornades Literàries
6Març, 2019
El Ramon Berenguer IV celebra les VI Jornades Literàries
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

De febrer a juny l'Institut Ramon Berenguer IV celebra les VI Jornades Literàries, organitzades pel Departament de Llengua Castellana i Literatura. Aquesta nova edició arriba amb unes propostes que donaran eines a professorat i alumnat per treballar lectures prescriptives, reflexionar sobre la llengua, la literatura i l'art. 

Debatrem amb l'escriptora Ana Alcolea, Premi Anaya de Literatura Infantil i Juvenil i Premi Cervantes Chico. Comptarem amb la presència d'Espido Freire, Premi Planeta, Premi Millepage, Premi Azorín i Letras del Mediterráneo.

Aprendrem amb les conferències "Herramientas para hacer un buen treball de recerca en bachillerato", "Dime cómo hablas y te diré quién eres"; amb els tallers "La vuelta al mundo en 80 días", "Com fer un boocktrailer?" "A propòsit d'El fantasma de la ópera".

Col·laborarem amb la Lira Ampostina, aquest cop en una fusió de música i literatura del Barroc amb el recital poètic "Què tenen en comú?".

Gaudirem de representacions teatrals amb la companyia "Teatro Navegantes" i, el 10 d'abril de la Matinal Lorquiana, a càrrec de las Lorquianas.

Ens aproparem a Sant Jordi amb un concurs de microrelats.

Us deixem algunes imatges que ens han deixat "Herramientas para hacer un buen treball de recerca en bachillerato" i Miquel Pujadó en "La vuelta al mundo en 80 días",

 

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.