Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

L'InfoK ha vingut a visitar la nostra exposició de NeuroArt

L'InfoK ha vingut a visitar la nostra exposició de NeuroArt
16Juny, 2020
L'InfoK ha vingut a visitar la nostra exposició de NeuroArt
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Just abans del confinament, 11 de març, el programa informatiu del Super3 adreçat al públic més jove, va venir a l'institut a fer un reportatge sobre la nostra participació i experiència en el concurs NeuroArt.


NeuroArt és un projecte de divulgació científica per a joves (organitzat per l'Institut de Neurociències i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, i la Unitat de Cultura Científica i Innovació), on amb grups cooperatius i diversos, a través de la reflexió i l'experimentació artística es busca que creen representacions del sistema nerviós.


En la visita, els hi vam ensenyar la nostra exposició amb tots els treballs i van poder compartir una estona d'entrevista amb els tres grups finalistes els quals podeu veure i votar en el següent enllaç:


http://www.neurociencies.ub.edu/poll/neuroart-2020-antic/


Ens ajudeu a veure fins on podem arribar?

Potser no guanyem cap dels premis, però sense dubte, aquesta ha estat una gran experiència on l'alumnat ens ha mostrat la seua interessant visió del sistema nerviós.


"Ajuntar-se només és el principi"


Departament de Biologia i Geologia + Departament d'Educació Visual i Plàstica.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.