Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

EL CAPITÀ AMÈRICA PROTAGONITZA LA SEGONA MENCIÓ DEL PREMI FRANCESC NOY D'HUMANITATS

EL CAPITÀ AMÈRICA PROTAGONITZA LA SEGONA MENCIÓ DEL PREMI  FRANCESC NOY D'HUMANITATS
20Maig, 2019
EL CAPITÀ AMÈRICA PROTAGONITZA LA SEGONA MENCIÓ DEL PREMI FRANCESC NOY D'HUMANITATS
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

La Facultat d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra convoca el PREMI FRANCESC NOY D'HUMANITATS AL MILLOR TREBALL DE RECERCA DE BATXILLERAT DE CATALUNYA EN QUALSEVOL DISCIPLINA D'HUMANITATS que hagi estat presentat durant el curs acadèmic 2018-19 en els centres de secundària públics, privats o concertats de Catalunya.

Els guardons es van lliurar el 16 de maig, al migdia, a la sala de graus Albert Calsamiglia del campus de la Ciutadella, en un acte en què van prendre part els estudiants premiats, tutors, familiars i membres de la comissió avaluadora.

I la menció segona va ser per a “Capità Amèrica: la història darrere del símbol”, obra de Joel Reverter Lainez, estudiant de l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta. Es tracta d’un estudi molt exhaustiu i ben documentat de l’evolució d’aquest còmic de Marvel, de la seva rellevància i de tot el que s’ha escrit al seu voltant.

El tutor del treball de recerca és el professor del Seminari de Filosofia, Rafael Haro. Enhorabona als dos!

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.