Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Marta Pons Obradós guardonada amb el Premi de Recerca Jove

Marta Pons Obradós guardonada amb el Premi de Recerca Jove
11Març, 2022
Marta Pons Obradós guardonada amb el Premi de Recerca Jove
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

La nostra alumna Marta Pons Obradós del batxillerat d'arts ha sigut premiada a la convocatòria 2021 dels Premis de Recerca Jove per fomentar l'esperit científic del jovent (PRJ) de la Generalitat de Catalunya amb el seu treball de recerca Consum de moda sostenible per a adolescents, un projecte de centre, tutoritzat pel professor Francesc Escriche del departament de dibuix.

Aquesta convocatòria ha atorgat 78 premis de 850 euros, 70 premis de qualsevol temàtica i 8 premis específics de temàtiques concretes, la Marta ha guanyat el premi específic ICIP Alfons Banda als treballs de recerca que promoguin l'anàlisi i l'obtenció de resultats en el camp teòric de la construcció d'una cultura de pau o la gestió pràctica de la gestió no violenta dels conflictes, atorgat conjuntament amb l'institut Català Internacional per la Pau (ICIP).

La nostra enhorabona a la Marta pel reconeixement i per la feina ben feta!

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.