Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Comunicat Vaga 15 de març

15Març, 2019
Comunicat Vaga 15 de març
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Us comuniquem que els Sindicats d'Estudiants han cridat a la vaga a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO, Batxillerat i CF, sota el lema Vaga General Estudiantil Europea contra el canvi climàtic. La vaga està convocada per a demà divendres 15 de març.

A partir de 3r d'ESO, les decisions col·lectives de l'alumnat, de no assistència a classe per motius de vaga convocada de forma legal pels sindicats i comunicada amb 48 hores d'antelació a la direcció del centre, quan es disposi de l'autorització del pare, mare o persona tutora legal, no es considerarà falta d'assistència (Article 24 del DECRET 102/2010, de 3 d'agost, d'autonomia de centres). Text inclós a les NOFC (2.2. De l'alumnat; 2.2.1. Del control de l'assistència a classe). Recordeu que aquesta mesura només la contempla la normativa a partir de 3r d'ESO. L'alumnat de 1r i de 2n d'ESO han d'assistir a classe.

Si voleu informar-vos, consulteu l'enllaç http://www.sindicatdestudiants.net/

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació!

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.