Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

ANA ALCOLEA TORNA A L'INSTITUT!

ANA ALCOLEA TORNA A L'INSTITUT!
14Juny, 2018
ANA ALCOLEA TORNA A L'INSTITUT!
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Els nois i noies de 3r d'ESO del nostre institut, el passat 5 de juny, van poder conèixer a l'Ana Alcolea, l'autora de "Donde aprenden a volar las gaviotas", un dels llibres que han llegit aquest curs.

Ana Alcolea és una prolífica escriptora de novel·les infantils i juvenils. Ella, a més, ha estat professora de llengua i literatura durant més de vint-i-cinc anys i ha escrit articles sobre l'ensenyament d'aquesta disciplina. Alguns dels títols destacats de la seva obra literària són, per exemple, El retrato de CarlotaEl medallón perdidoCuentos de la abuela Amelia El bosque de los árboles muertos. Quant als premis que se li han atorgat, cal destacar el que va guanyar fa un parell d'anys, el Premio Cervantes Chico per la seva obra La noche más oscura. El jurat va destacar la seva "capacitat de transmetre l'emoció en un llenguatge de gran qualitat literària".

Ana Alcolea, un cop més, aconseguí captar l'atenció del públic assistent des del minut zero, ja que va voler posar de manifest que tots els lectors de la seva obra participen en el procés de creació. Magistralment, explicà alguns detalls curiosos de la seva novel·la, concretament aquells que es basen en la realitat històrica i actual d'un país, Noruega, que ella coneix molt bé. Al final, l'alumnat va poder fer-li diverses preguntes que ella respongué molt amablement.

http://blocs.xtec.cat/comunicados/2018/06/08/ana-alcolea-con-los-de-3o/

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.