Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Premis del Consell Social de la URV

Premis del Consell Social de la URV
18Gener, 2018
Premis del Consell Social de la URV
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Els Premis del Consell Social de la URV varen atorgar onze guardons a treballs d'investigació de Batxillerat i de CFGS, dijous 30 de novembre al Paranimf de la URV a Tarragona.

La nostra alumna Elisa Ortí Chacón fou guardonada pel seu treball "La ruptura del silencio. Historia de la mujer en la literatura española". El Treball de Recerca fou dirigit i coordinat per la professora del Departament de Llengua Castellana i Literatura, Vanesa Geira. La investigació neix arran d'adonar-se que, fent un repàs a tots els llibres de text que havien passat per les seues mans des de menuda, gairebé la totalitat dels noms eren masculins. Interessada per la figura de la dona escriptora, Elisa es dedica a fer un recorregut cronològic de la presència de les dones a la literatura espanyola des del segle XV fins a l'actualitat.

L'Acte fou presidit pel Rector de la URV, el senyor Josep Anton Ferré, i el president del Consell Social, el senyor Joan Pedrerol, i va comptar amb la presència de la Directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, la senyora Manolita Cid Espuny. Tots tres varen esperonar els guardonats a continuar en el camí de la recerca i l'estudi.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.